Bij ons kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte banden. We hebben al banden vanaf 20 euro per stuk. Wilt u toch liever nieuwe banden, dan hebben we die van low budget tot Michelin en Pirelli. Nieuw zijn low budget banden in de zeer brede en platte maten.

Hebt u zelf nog banden die u door ons wilt laten monteren dan kan dat ook. De tarieven voor montage en balanceren zijn voor stalen velgen 10 euro en voor lichtmetalen velgen 15 euro. Voor dat geld wordt indien mogelijk het plaklood achter een spaak geplaatst. Dit wordt door de machine zelf berekend.Moeten de velgen eerst geschuurd, gestraald of gepolijst worden, dan komt dat er natuurlijk extra bij.
Met enige regelmaat lekt een band op de rand van een lichtmetalen velg.
Roesten doen deze velgen niet maar corroderen wel.
Deze aanslag zit dan tussen band en velg en gaat daar uiteindelijk lucht verliezen.

Voordat uw banden vervangen worden moet gecontroleerd worden of uw wielen juist staan afgesteld ten opzichte van het voertuig.

Wanneer u een stoeprandje mee pikt of een slippertje in de winter hebt gemaakt, of wanneer er nieuwe stuurdelen gemonteerd zijn is het van het grootste belang dat de auto opnieuw wordt uitgelijnd.

Wij kunnen dat doen met de allernieuwste apparatuur met laser - techniek zodat uw auto weer heerlijk rijdt en niet naar links of rechts trekt. Zo gaan uw banden veel langer mee.


Voor en achter uitlijnen op deze wijze kost bij ons 75 euro. Wenst u echter alleen controle zonder uitlijnen dan kost u dat niets. Dit is exclusief het eventueel gangbaar maken van versleten en/of verroeste stuurdelen.